InformacióOfertes

En aquest moment no hi ha productes en oferta.

Pagament segur

Utilitzant Visa/Mastercard/Paypal

    Des de la nostra botiga online té diverses formes de pagament segur on pot realitzar el pagament de les seves comandes de forma transparent a nosaltres comunicant-se directament amb l'entitat responsable. Aquesta ens indicarà el pagament efectuat i nosaltres processarem la comanda. Aquesta web NO emmagatzema cap dada o informació que pugui comprometre als seus clients.

    A més del pagament per transferència bancària, oferim pagaments per passarel·la en línia:

Paypal. Mundialment conegut i de total confiança, on pot realitzar el pagament amb el seu compte PAYPAL o bé sense tenir-la amb les dades de la targeta de dèbit o crèdit, ja siguin físiques o virtuals.

    Servei líder en pagaments a través d'internet. Pot pagar usant el saldo del seu compte paypal, assignant els pagaments directament al seu compte bancari o a la targeta de crèdit o dèbit.

    No disposa d'un compte PayPal? Utilitzeu la seva targeta de dèbit o crèdit. No cal que disposi d'un compte en paypal per efectuar el pagament d'aquesta forma.

    Pagant via Paypal nosaltres no tindrem accés a les seves dades bancàries en cap moment, ja que tota aquesta informació serà tramitada pel servidor segur propi de Paypal (SSL).

    Totes les devolucions de pagaments que es poguessin produir, es realitzaran utilitzant la mateixa forma de pagament utilitzada en la compra.

    Per utilitzar aquesta forma de pagament, haurà de seleccionar Paypal a la forma de pagament del procés de compra. Un cop redirigit a la web segur de Paypal, haurà fas clic en el text "Continua".