InformacióOfertes

En aquest moment no hi ha productes en oferta.

Sobre nosaltres

La nostra empresa.

    Desde l'any 1.895 s'elabora a Destilerías Monforte del Cid una àmplia gamma de begudes, de forma tradicional i d'acord sempre amb els gustos dels paladars més exigents. Per aquesta raó, ens esforcem sempre en aconseguir unes matèries primes naturals, de màxima qualitat, i que confereixen a la fabricació un excel·lent 'buquet' i un acabat comercial atractiu a la vista.

    Basat nostre comès en la destil·lació, maceració i repòs dels diferents productes, aquests processos i les seves mescles han estat reconeguts i guardonats a nivell mundial amb el Trofeu Internacional a la Qualitat en 1.987, així com altres mencions, totes elles sempre a través del treball laboriós d'una acurada plantilla de treballadors que vetlla cada detall en cada fase de la fabricació, desde fa molts anys.

    Li oferim un mostrari de venda pel qual estarem orgullosos de comptar amb la seva aprovació, ja que ens apliquem a tenir cura tot detall que aquest conté.

    L'alta competitivitat en el gremi de les begudes, fa que cada vegada estiguem obligats, i així, complaguts, a millorar sense descans uns productes finals dignes dels millors mercats, tenint alguns d'ells cabuda en el Consell Regulador de Denominacions Específiques "Begudes Espirituoses tradicionals d'Alacant ".

Premis a la Qualitat

1895 - FUNDACIÓ DE ANÍS SALAS "FLOR DE ANÍS"
1903 - ANÍS SALAS "FLOR DE ANÍS" - DIPLOMA 1ª CLASSE (ALACANT)
1905 - ANÍS SALAS "FLOR DE ANÍS" - MEDALLA D'OR (MADRID)
1905 - ANÍS SALAS "FLOR DE ANÍS" - DIPLOMA ACADÈMIA DEL PROGRÉS (PARÍS)
1908 - ANÍS SALAS "FLOR DE ANÍS" - MEDALLA D'OR (SARAGOSSA)
1987 - TROFEU INTERNACIONAL A LA QUALITAT