InformacióOfertes

En aquest moment no hi ha productes en oferta.

Enviament i Despeses d'enviament


     Les despeses d'enviament van a càrrec del comprador. Oferim una tarifa plana de 4,90 € IVA inclòs independentment del pes dels productes ni adreça d'enviament dins dels permesos. Si la compra supera els 99 €, les despeses d'enviament seran totalment gratuïts.

     També pot fer una recollida local a les nostres instal·lacions de Monforte del Cid, Alacant.

     L'àmbit d'enviament és Espanya peninsular, però pot posar-se en contacte amb nosaltres per estudiar altres destinacions.

     Un cop completat el procés de compra per part de l'usuari se li notificarà l'import total a ingressar. DESTILERIAS MONFORTE DEL CID s'encarregarà de comprovar la disponibilitat de tots els productes per vostè seleccionats, i en el supòsit de no poder-li servir algun d'ells se li notificarà personalment. Per norma general tenim actualitzat i garantit un estoc online perquè no es produeixin aquestos casos. Si la seva comanda supera l'estoc en línia, si us plau contacti amb nosaltres.

Totes les compres es lliuraran en la destinació indicat pel client.

Els costos de transport són a compte del client i el seu valor depèn del pes.

El cost d'enviament (PORTES) es calcula automàticament en realitzar la comanda.


 Devolucions i reemplaçaments


     En els següents casos podrà el client tornar el producte:

Si s'observa en l'embalatge danys de manera que afectin la qualitat dels productes en el qual s'ha de comunicar al transportista i fer-ho constar a l'albarà de lliurament.

Si la comanda rebut difereix de la comanda realitzada.

Si la comanda rebut consta d'una quantitat diferent a la de la comanda realitzada.

     En el cas d'incidències en el lliurament o si el client desitgés realitzar una devolució, el termini de notificació és de set dies naturals a comptar de la recepció del producte. Per a això s'haurà de posar en contacte amb nosaltres a través de la pàgina web. La recollida del producte serà gestionada per DESTILERIAS MONFORTE DEL CID.

     El reintegrament de la compra s'efectuarà, en qualsevol cas, després de comprovar en la recepció dels articles en el nostre magatzem que els mateixos es troben sense usar i en el seu embalatge original. L'import a retornar serà el de la compra, no el dels costos d'enviament que corren a compte del client.